Vi skal have en vedligeholdelsesplan – hvad gør vi?

I har i bestyrelsen besluttet jer for, at I skal have lavet en vedligeholdelsesplan for jeres ejendom. So far, so good – men hvad skal der så ske nu?

Step 1: Indhent tilbud

Vi anbefaler, at I indhenter tilbud fra ca. tre forskellige udbydere af vedligeholdelsesplaner. Det gør vi fordi, at der er stor forskel på format, pris og kvalitet på markedet, og der som sådan ikke er nogle regler for, hvordan en vedligeholdelsesplan skal se ud. Hos SCHØDT går vi f.eks. meget op i, at I modtager et professionelt og samtidig brugervenligt produkt. Det gør det nemt for jer at vedligeholde jeres ejendom systematisk og rettidigt.


Det tager kun 2 minutter at udfylde vores formular, og du vil indenfor tre hverdage modtage et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan.


Få et gratis tilbud

Step 2: Vælg rådgiver

Vælg den rådgiver, som I føler jer mest trygge ved lever op til det de lover og som matcher jeres forventninger om format, pris og kvalitet. Her kan det være en fordel at kigge på eksempler på vedligeholdelsesplaner fra de forskellige firmaer.


Se et eksempel på vores vedligeholdelsesplan


I siger derefter ’ja tak’ til en rådgiver via mail og lad os da for historiens gode sige, at I har valgt SCHØDT. Herefter spørger mange ofte: ’’Hvad så nu?’’.

Step 3: Gennemgang af ejendom

Når I bestiller en vedligeholdelsesplan hos SCHØDT, er det første der sker, at vi aftaler en dag, hvor vi kommer ud og laver en byggeteknisk gennemgang af jeres ejendom. På gennemgangen skal vi i den indledende del gerne have deltagelse af en repræsentant fra ejendommen, som foranlediger adgang til ca. tre lejligheder. Denne del af gennemgangen tager et sted mellem en halv og en hel time. Herefter skal vi blot have adgang til ejendommens fællesarealer, og denne del af gennemgen kan vi godt klare på egen hånd, hvis repræsentanten ikke ønsker at deltage hele vej igennem. Men man er hjertens velkommen!


Læs mere om gennemgangen

Step 4: I får jeres vedligeholdelsesplan

Efter gennemgangen går der typisk 2-3 uger og så modtager I jeres vedligeholdelsesplan i PDF. I får samtidig gratis oprettelse og opsætning i MinEjendom, hvor I med stor fordel kan styre jeres vedligehold, hvis I ønsker det!


Klik her for mere info om MinEjendom

Step 5: Kom igang med jeres vedligeholdsopgaver

I er nu selvkørende med et brugervenligt redskab til systematisk vedligehold af jeres ejendom. Har I efterfølgende spørgsmål til drift, vedligehold og renoveringer, er I altid velkommen til at kontakte os igen. Vi hjælper jer gerne i gang med opgaverne og med at finde gode kvalitetsbevidste håndværkere. Og står I overfor en større byggeopgave, bistår vi også gerne som jeres byggerådgiver.

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/SSe video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør