Gennemgang af jeres ejendom

Når I siger ja tak til en vedligeholdelsesplan fra Vedligeholdelsesplan.dk, er det første der sker, at vi planlægger en gennemgang af jeres ejendom. Ved gennemgangen laver vi en professionel registrering af jeres ejendom, hvor vi får det nødvendige indblik i jeres ejendoms tilstand og danner grundlaget for vedligeholdelsesplanen. Vores konsulenter er uddannede bygningskonstruktører og civilingeniører.

 

Gennemgangen lægges normalt i hverdage fra morgenstunden af og tager, alt efter ejendommens størrelse, mellem 2-4 timer. Til mødets indledende del ønskes deltagelse af en repræsentant fra ejendommen, hvor vi som oftest lægger ud med en samtale om hvordan og hvorledes.

 

Dernæst gennemgår vi udvalgte lejligheder for blandt andet at besigtige faldstammer og installationer m.v. Det tager ca. 10 minutter i hver lejlighed, og den indledende del tager samlet ca. 45-60 minutter.

 

Herefter kan vi som oftest klare resten af gennemgangen på egen hånd, men I er naturligvis mere end velkomne til at deltage i hele gennemgangen.

 

Til mødet er det vigtigt, at vi får de informationer, som I har om ejendommen. Vi vil for eksempel gerne høre, om I har gennemført renoveringer indenfor de seneste 5 år samt informeres om eventuelt registrerede skader. Har I en valuarvurdering, vil vi også meget gerne se denne. Jo flere konkrete informationer vi kan få med i jeres vedligeholdelsesplan, des bedre bliver den.

Huskeliste til gennemgang af jeres ejendom:

  • Sørg for adgang til 3-5 boliger/lejligheder med henblik på at besigtige vægge, faldstammer, radiatorer, vand- og el-installationer samt ventilation. Ved etageejendomme skal vi gerne ind i minimum én lejlighed i henholdsvis stueetage, én ved gavl og én på øverste etage
  • Sørg for adgang til ejendommens fællesarealer på dagen for gennemgangen
  • Udlevering af nøgle til fællesarealer, som vi afleverer i aftalt postkasse efter endt gennemgang
  • Gør foreningens beboere/lejere m.v. opmærksomme på, at ejendommen gennemgås på den anførte dato og tid
  • Såfremt muligt vil vi gerne se en kopi af eksisterende plan-, snit- og facadetegninger
  • Medbring eller send info om tidligere skader og projekter inden for de seneste 5 år – gerne i form af kortfattet notat

 

Når ovenstående gennemgang er udført, har vi ikke behov for yderligere registreringer for at udarbejde jeres vedligeholdelsesplan. Som regel kan vi aflevere vedligeholdelsesplanen ca. 2-3 uger efter gennemgangen. Vi sender vedligeholdelsesplanen i PDF, mens vi samtidig opretter den gratis i appen, MinEjendom.

 

Læs mere om MinEjendom

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan

Få et gratis tilbud

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/SSe video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør