Om os

Hvem er Vedligeholdelsesplan.dk?

Vedligeholdelsesplan.dk er en fælles hjemmeside for byggerådgivningsfirmaet SCHØDT A/S og IT-virksomheden MinEjendom. Vi deler til dagligt kontor og kaffemaskine, og vi er i mange facetter én og samme virksomhed, hvor vi ser hinanden som kollegaer på ligefod.


Rent organisatorisk er SCHØDT A/S den garvede byggerådgiver, som har 20 års erfaring med vedligehold, renovering og styring af byggesager for andelsboligforeninger og ejerforeninger. MinEjendom er den nye dreng i klassen, som gerne vil gøre op med en traditionsbunden byggebranche, der trænger til innovation og digitalisering.


Søren Schødt er stifter og daglig leder af begge virksomheder, hvorunder den samlede besætning består af bygningskonstruktører, programmører, grafisk designere og kundeservice. Udover de ansatte har vi også faste freelancere tilknyttet, som både omfatter ingeniører, arkitekter og en bygnings- og energirådgiver.


Grundet vores organisations størrelse og sammensætning kan vi garantere tryghed og god kommunikation til dig som kunde. Vi møder dig i øjenhøjde og snakker et sprog alle forstår. Om du bruger os til at lave en vedligeholdelsesplan, som bygherrerådgiver på din renoveringsopgave eller til rådgivning gennem MinEjendom, vil du få én fast kontaktperson, som du kommer på fornavn med. Vi er altid til at komme i kontakt med, og vi følger alle henvendelser og projekter fra start til slut. Store som små. Det sætter vores kunder stor pris på.


Tilsammen tror vi på, at vi rummer de helt rette kompetencer og forudsætninger for at servicere vores kunder og brugere med en fælles mission om, at det skal være lettere at være lejlighedsejer og bestyrelsesmedlem i andelsboligforeninger og ejerforeninger.

Kom i kontakt med os

Ønsker du at høre mere om, hvad vi laver, hvem vi er, og hvordan det hele hænger sammen?


Send os gerne en mail med din spørgsmål på info@minejendom.dk


Eller ring på telefon 2799 9000
(alle hverdage fra kl. 9-16)


Klik her og kom til vores artikel om vedligeholdelsesplaner til andelsboligforeninger og ejerforeninger

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

Vi dækker hele Danmark

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

IndehaverSe video
 
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Daniel Andersen

Kundeservice

Tlf. 2799 9000 Send en mail

Vi bruger cookies på denne side. Læs mere