Om os

Hvem er Vedligeholdelsesplan.dk?

Når I bestiller jeres vedligeholdelsesplan fra Vedligeholdelsesplan.dk, udarbejdes planen af SCHØDT A/S.


SCHØDT er en velkonsolideret byggerådgivervirksomhed, som har 20 års erfaring med udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner og tilstandsvurderinger. Herudover har SCHØDT en lang referenceliste med renoveringsopgaver og projektstyring for andelsboligforeninger og ejerforeninger.


Hos SCHØDT tager vi altid udgangspunkt i den enkelte forenings unikke ejendom og situation og har fokus på at imødekomme de specifikke behov og ønsker, der er.


Deraf har vi også et skarpt fokus på den efterfølgende prioritering af budgetposterne i vores vedligeholdelsesplaner, hvor vi går meget op i at få lagt bygge- og vedligeholdelsesopgaverne, så de stemmer overens med økonomi og ambitioner hos den givne andelsboligforening eller ejerforening. Det er med til at sørge for, at I som bestyrelsesmedlemmer i jeres forening er klædt bedst muligt på til at håndtere vedligeholdet på jeres ejendom.


Se vores referencer

Vi har de rette kompetencer

Søren Schødt er stifter og daglig leder af SCHØDT, hvorunder den samlede besætning består af bygningskonstruktører, programmører, grafisk designere og kundeservice. Udover de ansatte har vi også faste freelancere tilknyttet, som både omfatter ingeniører, arkitekter og en bygnings- og energirådgiver.


Vores organisations størrelse og sammensætning gør, at vi kan garantere den rette faglige ekspertise, tryghed i alle processer og god kommunikation hele vejen igennem. Vi møder jer i øjenhøjde og snakker et sprog, alle forstår. Om I bruger os til at lave en vedligeholdelsesplan eller som byggeteknisk rådgiver på en renoveringsopgave, vil I få én fast kontaktperson, som I kommer på fornavn med. Vi er altid til at komme i kontakt med, og vi følger alle henvendelser og projekter fra start til slut. Store som små. Det sætter vores kunder stor pris på.

Vi gør jeres ejendomsvedligehold overskueligt

At vælge rådgiver til at udarbejde vedligeholdelsesplan for jeres ejendom kan være et valg om samarbejde flere år frem i tiden. Det er derfor vigtigt, at I vælger den rette.


Hvor mange leverandører siger “tak for denne gang”, hvis der ikke er en større renoveringsopgave på baggrund af den udførte vedligeholdelsesplan, der giver vi ikke slip på vores kunder. Fordi hvordan gør I lige med alle de opgaver, som jeres vedligeholdelsesplan angiver?


Det kan hurtigt virke mere uoverskueligt efter, at I har modtaget jeres ejendoms vedligeholdelsesplan, end det var før, den blev lavet, hvis ikke I får en god introduktion til at bruge den.


Hos SCHØDT har vi den rette erfaring til at hjælpe jer med at tage hånd om jeres vedligehold og renoveringer. Vi hjælper med rådgivning om håndtering af alt fra de helt store bygge- og renoveringsopgaver, hvor vi kan bistå som jeres byggetekniske rådgiver, men kan samtidig også hjælpe jer med de mindre vedligeholdelsesposter, hvor I i mange tilfælde måske blot har brug for en god gammeldags anbefaling til valg af en dygtig fagmand.


Vi laver alle vores vedligeholdelsesplaner i platformen Upsite, som blandt andet gør det let at holde styr på ejendommens drift og vedligehold for bestyrelsen i jeres andelsboligforening eller ejerforening. Med Upsite er I altid opdateret og har et godt overblik. Så kan I tage de rigtige beslutninger på de rette tidspunkter. På den måde sparer I både tid, penge og besvær.


Missionen er at gøre jeres boligforeningsliv så let og overskueligt som muligt, så I kan bruge jeres tid mere effektivt. Helt enkelt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Det tager kun ét minut at udfylde vores formular, og I vil indenfor tre hverdage modtage et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan.


Få et gratis tilbud


Se et eksempel på vores vedligeholdelsesplaner

Kom i kontakt med os

Ønsker du at høre mere om, hvad vi laver, hvem vi er, og hvordan det hele hænger sammen?


Send os gerne en mail på info@schodt.dk


Eller ring på telefon 3393 1550
(alle hverdage fra kl. 9-16)


Læs mere: Vedligeholdelsesplaner til andelsboligforeninger og ejerforeninger

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/SSe video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør