Hvad er MinEjendom?

MinEjendom er en helt ny digital måde at drive andelsboligerforeninger og ejerforeninger på. Hos SCHØDT har vi været med til at udvikle MinEjendom med det formål, at det skal være slut med skiftende bestyrelser, mapper der er blevet væk, uklar kommunikation og dårligt håndværk. Kort sagt, alt det som ødelægger det gode humør i andelsboligforeninger og ejerforeninger.


I MinEjendom kan man I blandt andet administrere jeres vedligehold digitalt og derved altid have et klart og opdateret overblik. På den måde bliver det både nemmere og billigere for jer at vedligeholde jeres ejendom.


I kan med fordel koble alle andelshavere eller ejere i ejendommen på. Så kan alle få fælles besked, når noget skal gøres, eller når en håndværker måske kigger forbi. Altså får I jeres opgangs opslagstavle og kalender direkte på telefonen – så er det slut med at overse huskesedler og vigtige informationer.

Hvad kan MinEjendom?

Er du i bestyrelsen i en andelsboligforening eller ejerforening, så er MinEjendom helt ideel. Den kan på mange mådert beskrives som ejendommens digitale vicevært, der giver besked, når noget gøres på ejendommen. Ellers måske endnu bedre som ejendommens digitale sekretær, der har altid holder overblik og orden.


I og med at vi hos SCHØDT har været med til at udvikle MinEjendom, kan vi nu gøre op med den traditionelle og ofte ineffektive måde at styre ejendomsvedligehold på. Vores anbefaling er, at I skal tage jeres ejendom tilbage og gøre op med indforstået håndværkersnak og tilfældige reparationer uden en overordnet plan. MinEjendom gør jer i stand til drive ejendommen professionelt, og den kan hjælpe jer hele vejen fra registrering af tilstanden på jeres ejendom til indhentning af håndværkertilbud.

Hvorfor skal I bruge MinEjendom?

Spørgsmålet kan måske bedre besvares ved at vende det om og spørge hvorfor ikke? MinEjendom er helt gratis, og det er nemt at komme igang. Der kan være mange penge og tid at spare, når jeres ejendom bliver administreret digitalt og deraf jeres vedligehold planlagt professionelt.


At jeres vedligeholdelsesplan ligger digitalt er med til at sørge for, at stafetten bliver givet ordentlig videre ved skiftende bestyrelsesmedlemmer – og når der er langt mellem bestyrelsesmøder. Med MinEjendom bliver jeres vedligeholdelsesopgaver lette at følge op på og dermed nemmere løst løbende.

Hvordan kommer I i gang med MinEjendom?

Start med at downloade appen i App Store (iOS) eller på Google Play (Android). Så er I allerede halvt i mål. I appen starter du med at oprette en profil ved at finde din lejligheds adresse. Herefter kan du som bestyrelsesmedlem få bestyrelsesrettigheder og med fordel invitere alle de andre beboere i ejendommen via appen. Jo flere I er på MinEjendom, desto større fordele får I ud af det.


Hvis du ønsker hjælp til at komme i gang, skal du være meget velkommen til kontakte MinEjendom.

Ring på telefon 2799 9000

Telefontid 9-16 alle hverdage


Kontakt på mail

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/SSe video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør