Hvad er MinEjendom?

MinEjendom er en helt ny digital måde at drive andels- og ejerboligforeninger på. Vi gør op med skiftende bestyrelser, mapper der er blevet væk, uklar kommunikation og dårligt håndværk. Kort sagt, alt det som ødelægger det gode humør i jeres forening.

 

Ved at I kan administrere og opdatere jeres vedligehold via MinEjendom appen, så bliver det i fremtiden både nemmere og billigere for jer at vedligeholde jeres ejendom. I kan med fordel koble alle andelshavere eller ejere i ejendommen på. Så får alle besked, når noget skal gøres eller en håndværker kigger forbi. Og så får I tilmed også jeres opgangs opslagstavle direkte på telefonen – så er det slut med at overse huskesedler og vigtige informationer.

Hvad kan MinEjendom?

Er du i bestyrelsen i en andels- eller ejerboligforening, så er MinEjendom helt ideel. Den kan måske bedst beskrives som ejendommens digitale vicevært, der giver besked, når noget gøres på ejendommen. Den digitale vicevært gør det samtidig let for bestyrelsen at gennemføre vedligeholdelses- og renoveringsopgaver, da den har viden som den glædeligt deler ud af. Den kender den gud og hver mand i byggebranchen, så den kan også hjælpe med at indhente validerede håndværkertilbud på byggeopgaverne.

 

Alt sammen foregår på en let og overskuelig måde.

 

Læs mere om validerede håndværkertilbud

 

MinEjendom gør op med den traditionelle og ineffektive måde at styre ejendomsvedligehold på. Vores anbefaling er, at I skal tage jeres ejendom tilbage og gøre op med indforstået håndværkersnak og tilfældige reparationer uden en overordnet plan. Systemet gør jer i stand til drive ejendommen professionelt ved hjælp af appen, og den kan hjælpe jer hele vejen fra registrering af tilstanden på jeres ejendom til indhentning af håndværkertilbud.

Hvorfor skal jeg bruge MinEjendom?

Spørgsmålet kan måske bedre besvares ved at vende det om og spørge hvorfor ikke? Appen er helt gratis, og det er nemt at komme igang. Og der kan være mange penge at spare, når jeres vedligehold bliver planlagt professionelt, og opgaverne bliver løst løbende. Og så får I som nævnt også adgang til jeres digitale opslagstavle.

 

Vi er også mennesker bag systemet, og vi hjælper jer gerne med alt fra at komme godt i gang til at vælge det rigtige tilbud på en byggeopgave. Men kun hvis I ønsker det. Vi går nemlig op i, at MinEjendom skal være 100% uvildig og med høj gennemsigtbarhed.

 

Med andre ord så giver vi jer alle værktøjerne, men I får lov til at tage beslutningerne. Helt enkelt.

Hvordan kommer jeg i gang med MinEjendom?

Download appen i App Store (iOS) eller på Google Play (Android), så er du igang. I appen starter du med at oprette en profil via din lejligheds adresse. Herefter kan du få bestyrelsesrettigheder og med fordel invitere alle de andre beboere i ejendommen via appen. Jo flere I er på MinEjendom, desto større fordele får I ud af det.

 

Hvis du ønsker hjælp til at komme igang, skal du være meget velkommen til kontakte os. Vi tilbyder gratis hjælp og support, og så er vi ret flinke 🙂

Ring på telefon 2799 9000

Telefontid 9-16 alle hverdage

 

Send os en mail

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

Vi dækker hele Danmark

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

IndehaverSe video
 
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Daniel Andersen

Kundeservice

Tlf. 3393 1550 Send en mail

Vi bruger cookies på denne side. Læs mere