Prioritering af vedligeholdelsesopgaverne

Med en vedligeholdelsesplan fra SCHØDT får I en klar køreplan med prioritering af vedligeholdelsesopgaverne på jeres ejendom med et realistisk og overskueligt 10-års budget.

Vi går meget op i, at det skal være let at forstå, såvel som at det skal være let at tilgå. Derfor har vi lagt stor fokus på brugervenligheden i vores vedligeholdelsesplaner. For hvis I ikke forstår at bruge den, og hvis I ikke kan gennemskue prioriteringerne og hvordan I kommer videre, så er en vedligeholdelsesplan ikke meget værd.

Se et eksempel på vores vedligeholdelsesplan

Fast budget og fleksibel prioritering

Vi mener, at enhver ejendom bør have sin egen vedligeholdelsesplan. Derudover så mener vi, at det er mindst ligeså vigtigt, at ejendommens forening har den rigtige prioritering af vedligeholdelsesopgaverne. Det er ligeledes vigtigt, at opgaverne bliver fulgt op på rettidigt.

Vi har ofte oplevet, at mange beboere gerne vil have prioriteret de opgaver, som giver en forskønnende værdi først. Det kan for eksempel være maling af trappeopgange, isolering af gavle eller at få lavet altaner. Det er i og for sig også ganske forståeligt. Og det medtager vi gerne, når vi udarbejder en prioritering af vedligeholdelsesopgaverne i jeres ejendom. Uden at det går på kompromis med vores professionelle vurdering af ejendommen eller vedligeholdelsesplanen.

En vedligeholdelsesplan prioriterer ejendommen først

Når vi skriver, at en vedligeholdeslesplan prioriterer ejendommen først, så betyder det, at vi vurderer, hvad der er bedst for fællesnævneren før den enkelte lejlighedsejers ønsker. Vi ser på ejendommens samlede vedligehold og sørger for, at det der er vigtigst prioriteres først på baggrund af vores byggetekniske indsigt i ejendommens tilstand og det økonomiske grundlag.

Med prioritering af vedligeholdelsesopgaverne spredes vedligeholdet ud. Det vil sige, at jeres vedligehold bliver løst løbende i en prioriteret rækkefølge. Og så er det selvfølgelig op til jer, om I vil følge anvisningerne. Udskyder I vedligeholdet, kan det dog give store følgeskader, som kommer til at stå jer dyrere på lang sigt, end hvis I får klaret det løbende i den angivne prioritering af vedligeholdelsesopgaverne.

Kunne du tænke dig at høre mere om vedligeholdelsesplaner eller vedligehold af ejendomme?

Ring på telefon 3393 1550

Telefontid 9-16 alle hverdage


Send os en mail


Læs mere om 10-års budget over vedligeholdelsesopgaverne og fordelene ved at bruge MinEjendom

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/SSe video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør