10-års budget over vedligeholdelsesopgaverne

I vores vedligeholdelsesplaner indgår der et 10-års budget over vedligeholdelsesopgaver med priser og prioriteringer af de opgaver, der er på jeres ejendom. Budgettet er et godt og vigtigt arbejdsredskab i vedligeholdelsesarbejdet, og det er lige så vigtigt at opdatere budgettet, som det er at udarbejde selve budgettet. Med et opdateret budget ved I hele tiden, hvor meget der skal spares op til de enkelte arbejder.

 

Efterhånden som opgaverne bliver udført, kan I med et opdateret budget fremvise til nye i ejendommen, at tingene bliver udført og at der er systematisk styr på tingene. Så er alle i ejendommen trygge ved deres investering i deres lejlighed. Og så bor I tilmed et sted, hvor tingene fungerer som de skal.

Automatisk opdatering af budgettet med MinEjendom

Vores vedligeholdelsesplaner bliver udarbejdet i systemet MinEjendom, som snakker sammen med MinEjendom App’en. Ved at digitalisere planerne kan vi holde dem opdateret løbende, så jeres 10-års budget over vedligeholdelsesopgaver og prioriteringer hele tiden stemmer overens. Med en digital vedligeholdelsesplan får I også automatisk besked, når der er opgaver i jeres 10-års budget. Herfra kan I så vælge at tage hånd om en opgave eller udskyde den. Det er meget simpelt og brugervenligt. Og alt dette hjælper vi jer gerne videre med, mens vi samtidig også er behjælpelige med at finde de rette håndværkere til opgaverne, hvis I ønsker det.

 

Hvis du ikke allerede har gjort det, så kan du nemt få et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan til jeres ejendom lige her:

 

Få et gratis tilbud

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

Vi dækker hele Danmark

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

IndehaverSe video
 
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Daniel Andersen

Kundeservice

Tlf. 3393 1550 Send en mail

Vi bruger cookies på denne side. Læs mere