10-års budget over vedligeholdelsesopgaverne

I vores vedligeholdelsesplaner indgår der et 10-års budget over vedligeholdelsesopgaverne, hvor vi angiver retvisende overslagpriser og i en prioriteret rækkefølge. Deraf får I et godt overblik og en klar køreplan for de kommende års vedligehold på jeres ejendom. 10-års budgettet er et godt og vigtigt arbejdsredskab i vedligeholdelsesarbejdet, og det er næsten lige så vigtigt at opdatere budgettet, som det er at få det udarbejdet. Med et opdateret budget ved I altid, hvor meget der skal spares op til de enkelte arbejder, og der er således også systematisk overblik over jeres vedligehold på tværs af skiftende bestyrelsesmedlemmer i foreningen.


Efterhånden som jeres vedligeholdelsesopgaver bliver udført, kan I med et opdateret budget fremvise til nye i ejendommen, at tingene bliver udført. Alle i ejendommen kan deraf være trygge ved deres investering i deres lejlighed. Og så bor I tilmed et sted, hvor tingene fungerer, som de skal.

Automatisk opdatering af 10-års budgettet med MinEjendom

Vores vedligeholdelsesplaner bliver udarbejdet i MinEjendom PRO, som snakker sammen med MinEjendom. Begge er digitale platforme, som vi har været med til at udvikle. Ved at vores vedligeholdelsesplaner er digitale, kan vi holde dem opdateret for jer løbende, hvis I ønsker det. Med en digital vedligeholdelsesplan kan I også få automatisk besked, når der er opgaver jeres vedligeholdelsesplan, der kræver handling. Her kan I så vælge at tage hånd om opgaven eller udskyde den. Det er meget simpelt og brugervenligt. Alt dette hjælper vi jer gerne videre med, mens vi samtidig også er behjælpelige med at finde de rette håndværkere til opgaverne, hvis I ønsker det.


Hvis du ikke allerede har gjort det, så kan du nemt få et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan til jeres ejendom lige her:


Få et gratis tilbud

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/SSe video
Daniel Andersen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Daniel Andersen

Kundeservice