Hjælp fra MinEjendom til byggeopgave

Med jeres vedligeholdelsesplan integreret i MinEjendom, kan I få hjælp til at komme videre med jeres byggeopgave på en nem og smart måde.


Når foreningens vedligeholdelsesplan er lagt ind i MinEjendom, får I automatisk påmindelser, når noget skal gøres. I behøver altså ikke gå og huske på, at noget skal gøres. I skal blot tage aktion, når I får besked.


Læs mere om MinEjendom

Få automatisk påmindelse om byggeopgave når noget bør gøres

Når påmindelsen kommer, gør MinEjendom det let at komme videre. Ved hver opgave i jeres vedligeholdelsesplan er det muligt at spørge MinEjendom om hjælp til at komme videre, ved blot at trykke på én knap. Når MinEjendom modtager beskeden har vi normalt de informationer som er nødvendige for at kunne hjælpe jer videre. Det kan enten være i form af indhentning af et gratis og uforpligtende overslag på opgaven, instruktion i hvad der vil være godt at gøre nu, eller henvisning til et egnet udvalg af vores validerede håndværkere.


Og kan I ikke lige overskue at tage stilling til opgaven i det øjeblik, hvor I får påmindelsen, så kan I blot afvise eller udskyde det.

MinEjendom hjælper jer videre

At vedligeholde en ejendom kan være en større opgave som kræver meget tid i bestyrelsen. Det har MinEjendom som formål at gøre noget ved, da vi ønsker at gøre det lettere for bestyrelser. Ved brug af MinEjendom skal I ikke gå og huske på hvornår opgaverne skal udføres, da I bliver påmindet, når noget bør gøres. Vi tilbyder samtidig at hjælpe jer videre med opgaven.


Hvis du har spørgsmål, kan MinEjendom kontaktes os for en gratis og uforpligtende samtale

Ring på telefon 2799 9000

Telefontid 9-16 alle hverdage


Send os en mail

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/SSe video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør