Vedligehold af ejendomme i København

Mange boligforeninger i København har den holdning, at pengene ligger bedst i beboernes egne lommer. Og det er langt hen af vejen fuldt forståeligt og vel nok også bedst sådan. Men når det kommer til vedligehold, jeres ejendoms sundhedstilstand og de individuelle beboers investeringer i lejlighederne, så er det oftest bedre at handle i fælles interesse. Det starter med, at I får overblik. På den måde er der hurtigt penge at spare ved at sikre ejendommens langsigtede sundhed og værdi.

Se et eksempel på vores vedligeholdelsesplan

Alt for tit har vi oplevet at hurtigt skiftende bestyrelser, dårlig opfølgning og kortsigtet tænkning har resulteret i omfattende skader. Skader som kunne have været undgået og som krævede renoveringer frem for vedligeholdelse. Og renovering er dyrere end vedligehold.

Lad os at tage hånd om jeres ejendom

SCHØDT er et stærkt hold af professionelle byggerådgivere, og vi vil gerne hjælpe jer i alle former for opgaver indenfor vedligehold og renovering. Vi forsøger altid at rådgive foreninger med udgangspunkt i jeres specifikke udfordringer og ønsker. Således kan vi sikre at jeres ejendom er sund, økonomi er planlagt og sind er trygt.

Vi har gennem årene opbygget god erfaring med at lave tilstandsvurderinger og vedligeholdelsesplaner til alle slags boligejendomme. Storkøbenhavn og de tilstødende kommuner er vores primære arbejdsområde, og vi kender mange af ejendommene i forlængelse af vores udførte opgaver samt brede netværk i byggebranchen. Og står I overfor et større byggeprojekt står vi gerne på mål for jer og sørger for at opgaven bliver realiseret indenfor de aftalte rammer. Professionelt og sikkert.

Om I er en andelsboligforening eller ejerforening – lille som stor, dårlig eller god tilstand – så kommer vi gerne ud til jer for et uforpligtende møde. Her kan vi drøfte udfordringer og muligheder i jeres ejendom. Vi kan selvfølgelig også bare lægge ud med en snak over telefonen eller på mail?

Ring på telefon 3393 1550

Telefontid 9-16 alle hverdage

Send os en mail

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/SSe video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør