Bliv en del af MinEjendoms håndværkernetværk

Find din næste håndværkeropgave via MinEjendom ved at blive en del af vores store håndværkernetværk. Det er gratis at være med!


MinEjendom er en onlineportal som hjælper andels- og ejerboligforeninger i hele Danmark med at holde styr på den interne kommunikation, foreningens dokumenter og styre deres opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af ejendomme.


SCHØDTs vedligeholdelsesplaner er digitaliseret i MinEjenom, hvorigennem boligforeningernes bestyrelser får automatiske påmindelser, når noget skal vedligeholdes, eller når de står overfor en byggeopgave. Foreningerne kan selvfølgelig frit vælge om de ønsker at indhente tilbud gennem MinEjendom eller ej. Men ønsker de ikke selv at stå for at udførelsen af en opgave, kan de med fordel få hjælp af MinEjendom.


Det er i den forbindelse, at vores gode samarbejde med håndværkere nu videreudvikles.


Vi har gennem de sidste 10 år udarbejdet mange vedligeholdelsesplaner i MinEjendom og mange af disse planer indeholder opgaver, som måske kunne være interessant for din håndværksvirksomhed.

Vil du være med i MinEjendoms håndværkernetværk?

Vi søger hele tiden nye dygtige håndværkere. Og vores opgaver er næsten indenfor alle faggrupper. De mest almindelige byggeopgaver som vi anvender vores håndværkernetværk til spænder bredt, mens oftest er det indenfor fagene kloak, beton, murer, tømrer, maler, elektriker, vvs og ejendomservice.


MinEjendom er landsdækkende. Vi kan derfor bruge nye håndværkerrelationer fra hele Danmark.


Send os en mail

Hvad kræver det af dig?

Vi stiller høje krav til de håndværksvirksomheder, som vi samarbejder med, da vores omdømme påvirkes af den indsats og attitude, som håndværkerne præsenterer over for vores kunder. De høje krav er på ingen måde svære at indfri, men det er helt grundlæggende, at man opfører sig ordenligt, er ordholdende og altid søger at løse kundernes opgave til kundens tilfredsstillelse.


For at blive en del af MinEjendoms håndværkernetværk, forventes det at din virksomhed:


  • Har højt fagligt niveau og elsker at levere godt håndværk
  • Er stabil og kan give tilbud på de opgaver, som der bliver spurgt om
  • Har en god og sund virksomhedsøkonomi
  • Holder hvad I lover, også selvom det ikke står på skrift
  • Sætter en ære i at udføre gode opgaver til kundernes tilfredsstillelse

Hvad får du ud af det?

I samarbejdet med MinEjendom får du en partner, som går forrest i forhold til udvælgelse og definering af opgaver. Du får løbende mulighed for at give tilbud på validerede håndværkeropgaver indenfor dit fag.


Når du skal give tilbud på en opgave, har MinEjendom allerede været i kontakt med kunden. Her har vi identificeret kundens behov og ønsker samt valideret at ønsket om udførsel af byggeopgaven er seriøs. Det sparer dig og din virksomhed for en masse tid og besvær.


Opgaverne bliver altså konkretiseret inden udbud. På den måde er det helt tydeligt, hvad du skal give tilbud på, og hvilket materiale der skal ligge til grund for tilbuddet.


Ved brug af MinEjendom kan brugerne maksimalt spørge 3 bydende håndværkere på opgaver over kr. 500.000,- ekskl. moms og maksimalt 2 bydende på opgaver under kr. 500.000,-. Ved helt små serviceopgaver vil opgaverne oftest blive tildelt et håndværksfirma på baggrund af overslag uden konkurrence. Dette sikrer dig, at der er en reel chance for at vinde opgaven.


Herudover arbejder vi på at udvide MinEjendoms håndværkernetværk, så kunderne kan rates internt af de håndværksvirksomheder, der arbejder for dem. Herved kan også håndværkernes erfaringer deles og ikke kun kundernes.

Hvad koster det?

Det koster ikke noget at være tilmeldt MinEjendoms håndværkernetværk i 2019. Såfremt der afgives et tilbud, som kunden accepterer, tager MinEjendom et servicegebyr på 5% af tilbudssummen til dækning af opgavedefinering, udbud og aftaleindgåelse. Servicegebyret opkræves hos kunden som 1. acontobegæring.

Målgruppen for opgaverne

Opgaverne løses primært for andels- og ejerboligforeninger i Danmarks storbyer. Opgaverne spænder bredt fra mindre serviceopgaver til større renoveringer, f.eks. renovering af klimaskærm. Foreningernes størrelser varierer fra helt ned til en enkelt opgang og op til ejendomme med mange opgange og flere hundrede lejligheder.


SCHØDT og MinEjendom har tilsammen over 20 års erfaring med renovering og vedligehold af ejendomme. Den erfaring kommer de udførende håndværksvirksomheder til gavn.

Hvem er MinEjendom?

MinEjendom er udviklet i samarbejde med SCHØDT. Det er en helt ny digital måde at drive andels- og ejerboligforeninger på. Vi lægger vægt på god service, høj faglighed og vi udvikler på – hvad vi tror bliver – fremtidens måde at styre vedligeholdelses- og renoveringsopgaver på.


MinEjendom har til formål at gøre det lettere at være bestyrelsesmedlem i andelsboligforeninger og ejerforeninger. Det skal herunder også være lettere at administrere ejendomsvedligehold.


For håndværksvirksomhederne er formålet at gøre det let at vurdere opgaverne og kunne afgive tilbud uden at skulle anvende for meget tid på administration. På den måde bygger vi en kommunikationsbro mellem begge parter.


Arbejder du i, eller har du en håndværksvirksomhed, og synes du at ovenstående lyder interessant, så hører vi gerne fra dig

Ring på telefon 3393 1550

Telefontid 9-16 alle hverdage


Send os en mail

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/SSe video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør