MinEjendom – også et digitalt drift og vedligehold program

Søger du et brugervenligt drift og vedligehold program til din andelsboligforening eller ejerforening? Så er MinEjendom meget vel svaret.


Vi har udviklet MinEjendom med formålet at imødekomme mange af de udfordringer, man har som bestyrelsesmedlem, når man har ansvaret for den daglige drift i sin boligforening. Med MinEjendom er det blandt andet nemt at kommunikere beskeder ud til ejendommens beboere, og man får som bestyrelsesmedlem udvidede rettigheder til at styre den daglige drift og vedligehold.


Alt foregår på en let og overskuelig måde. Med MinEjendom skulle det gerne blive lidt sjovere at være bestyrelsesmedlem.

Dét får din boligforening med MinEjendom:

  • Opslagstavle til beboerkommunikation
  • Arkiv til boligforeningens dokumenter
  • Liste over ejendommens kontakter
  • Jeres vedligeholdelsesplan kan digitaliseres
  • Digital hotline til MinEjendom, hvor I altid kan finde hjælp og sparring til ejendommens drift, vedligehold og byggeopgaver – store som små
  • Integration med Flat’rventelistesystem til andelsboligforeninger 
  • Offentlige data hentes automatisk ved oprettelse og er let tilgængelige, bl.a. energimærke

Er du klar til at sige farvel til rod i foreningens mail-indbakke, vigtig viden der går tabt ved skiftende bestyrelser, uklar kommunikation i opgangene og ikke mindst dårligt overblik over ejendommens drift og vedligehold?


Besøg MinEjendom.dk eller download appen gratis via App Store (iOS) eller Google Play (Android) i dag. Det tager på den gode side af 2 minutter at komme godt i gang.


MinEjendom er 100% uafhængigt af administratorer, og det er helt gratis at bruge!

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/S



Se video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør