MinEjendom gør systematisk vedligehold let

MinEjendom er den digitale fremtid for andelsboligforeninger og ejerforeninger. Med MinEjendom behøver vedligeholdelse af ejendomme ikke længere være hverken dyrt, tidskrævende eller besværligt. Men hvordan kommer jeres boligforening igang med systematisk vedligehold?

Step 1: Få lavet en vedligeholdelsesplan

Med en vedligeholdelsesplan fra SCHØDT får I et grundigt overblik over hele jeres ejendom fra kælder til kvist. Allerede her har I dannet et rigtig godt grundlag for systematisk vedligehold af jeres ejendom. Men hvis ikke jeres vedligeholdelsesaktiviteter bliver fulgt op på, kan I hurtigt rende ind i omfattende og dyre skader.


Derfor anbefaler vi, at I sætter strøm til jeres vedligeholdelsesplan med MinEjendom. På den måde opdager I problemerne, før det er for sent og undgår at det bliver dyrt.


Se et eksempel på vores vedligeholdelsesplan

Det tager kun ét minut at udfylde vores formular og du vil indenfor tre hverdage modtage et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan.


Få et gratis tilbud

Step 2: Ejendoms drift og vedligehold i MinEjendom

MinEjendom hjælper jer med at spare både besvær, tid og penge. Platformen gør det let at vedligeholde jeres ejendom systematisk ved mindst mulige indsats, da vi ved at sætte strøm til vedligeholdelsesplanen sørger for, at I bliver påmindet, hver gang I skal tage stilling til noget.


Skal vinduerne for eksempel skiftes i 2020, så får I automatisk besked om det, når det er tid. I kan herefter selv vælge, om I vil gøre noget ved det eller om I måske ønsker at udskyde projektet. I kan også vælge at få MinEjendom til at hjælpe med at indhente tilbud fra validerede håndværkere, som I derefter kan sammenligne og vælge blandt.


Jeres vedligeholdelsesplan er altså på den måde sat i system, og det er let og overskueligt at holde styr på som bestyrelsesmedlem. Alle væsentlige data om ejendommens sundshedstilstand og vedligehold er i MinEjendom samlet i ét brugervenligt værktøj.


MinEjendom kan meget passende beskrives som ”ejendommens digitale vicevært”, der holder styr på alt det, I som beboere måske ikke altid lige har den ønskede tid, lyst eller overskud til at tage stilling til.


Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne med MinEjendom?

Ring på telefon 2799 9000

Telefontid 9-16 alle hverdage


Send os en mail

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/S



Se video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør