Vi har gjort vedligeholdelsesplanen digital

I en tid hvor mange ting bliver digitaliseret, er tiden nu også kommet til at få en digital vedligeholdelsesplan. I får stadig en flot designet og brugervenlig PDF udgave af jeres plan, som I kan sende til alle involverede parter. Men I får altså også en digital vedligeholdelsesplan. På den måde bliver det fremover endnu lettere for jer at vedligeholde jeres ejendom.

 

Se et eksempel vores vedligeholdelsesplan i PDF

 

Igennem årene har vi talt med rigtig mange andels- og ejerboligforeninger om vedligehold. Et gennemgående problem i disse boligforeninger er tid og overblik. Derfor har vi udviklet MinEjendom som har det simple formål at imødekomme dette. Og hvordan fungerer det så?

Spar tid og få bedre overblik med en digital vedligeholdelsesplan

Når I skal have udarbejdet en vedligeholdelsesplan til jeres ejendom, vil der være en del vedligeholdelsesarbejder og renoveringsopgaver på ejendommen, som I skal varetage over de næste 10 år. Disse bliver i vedligeholdelsesplanen prioriteret og fordelt over årene. Men planen er os bekendt ikke værdifuld, hvis ikke den aktiveres og opgaverne bliver udført løbende.

 

Vi har derfor digitaliseret vores vedligeholdelsesplaner, hvilke betyder, at I får automatisk besked, når noget i planen står for udførelse. I får i samme besked mulighed for at få hurtig hjælp og videre guidance til, hvad I skal gøre. Så når I modtager jeres færdige vedligeholdelsesplan fra MinEjendom, skal I blot sikre jer, at prioriteterne i planen er identiske med jeres ønsker, hvorefter I kan lægge den væk og vente på, at I bliver kontaktet, når I skal tage stilling til noget.

 

Vi udvikler løbende på MinEjendom App’en, så vi med tiden kan sørge for endnu flere fordele til jer som brugere. Alt sammen med fokus på at spare jeres tid og gøre hele universet omkring vedligehold af ejendomme meget nemmere. Og så sidder vi altid klar til at hjælpe og supportere jer gratis, hvis I har brug for det.

 

Læs mere om MinEjendom App’en

 

Lyder det interessant? Du kan bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan til din ejendom lige her – det tager kun få minutter at udfylde tilbudsformularen:

 

Få et gratis tilbud

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/SSe video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør