Vedligeholdelsesplan til andelsboligforeninger og ejerforeninger

Skal du bruge en vedligeholdelsesplan til din andelsboligforening eller ejerforening? Hos SCHØDT har vi specialiseret os i at lave vedligeholdelsesplaner og har 20 års erfaring.


Med en vedligeholdelsesplan fra SCHØDT får I branchens mest brugervenlige vedligeholdelsesplan, og vi er de eneste der laver en vedligeholdelsesplan til andelsboligforeninger og ejerforeninger med gratis integration til MinEjendom, der både findes på app og web!


Læs mere om MinEjendom


Hvad er en vedligeholdelsesplan?

En vedligeholdelsesplan er en rapport der giver overblik over jeres ejendoms tilstand og vedligeholdelsesopgaver. I en vedligeholdelsesplan fra SCHØDT får I lagt et realistisk og prioriteret budget for ejendommens fremtidige drift- og vedligeholdelsesopgaver for de næste 10 eller 15 år.

Vores vedligeholdelsesplaner udføres på baggrund af en byggeteknisk gennemgang af jeres ejendom. Efter gennemgangen kan vi planlægge jeres vedligeholdsopgaver og opstille hvilke forbedringer og renoveringer, der skal udføres. Vi opdeler opgaverne i bygningsdele (fx vinduer, facader, tag etc.) med uddybende beskrivelser af vedligeholdets omfang samt med overslag på forbedringernes omkostninger m.m. Heraf prioriterer vi også hvornår opgaverne bør udføres, samt hvor meget det ca. koster de næste 10 eller 15 år.

10 eller 15 års budgettet er jeres vigtigste redskab i vedligeholdelsesarbejdet. Det er som udgangspunkt det, som I skal forholde jer til, når I får leveret en vedligeholdelsesplan. Vi anbefaler, at budgettet bliver opdateret løbende og vedligeholdelsesplanen bliver brugt aktivt. For med et opdateret budget ved I altid, hvor meget der skal spares op til de enkelte arbejder. Det kan I passende gøre ved hjælp af MinEjendom.

Se et eksempel på vores vedligeholdelsesplan

Hvad koster en vedligeholdelsesplan?

Prisen på en vedligeholdelsesplan afhænger som udgangspunkt af størrelsen på jeres ejendom og antallet af opgange. Det er derfor ikke til at sige helt præcist på forhånd, hvor meget en vedligeholdelsesplan vil koste til netop jeres andelsboligforening eller ejerforening. Det er tilgengæld noget, vi hurtigt kan finde ud af!

Det tager kun ét minut at udfylde vores formular, og du vil indenfor tre hverdage modtage et gratis og uforpligtende tilbud med fast pris på en vedligeholdelsesplan til jeres ejendom.

Få et gratis tilbud

Er der forskel på en vedligeholdelsesplan til andelsboligforeninger og ejerforeninger?

Det korte svar er nej. Men når det er sagt, så oplever vi, at der kan være forskel på den tilgang andelsboligforeninger og ejerforeninger har til prioriteterne i deres vedligeholdelsesplaner.

I andelsboligforeninger ser man f.eks. ofte, at der bliver sparet flere penge op til vedligeholdsopgaver og renoveringer. Man kan på en måde sige, at økonomien bliver planlagt mere som en helhed.

Et konkret eksempel på hvorfor der kan være forskel på tilgangen til vedligeholdelsesarbejdet er, at vedligeholdelse/udskiftning af vinduer er den enkelte ejers ansvar i ejerforeninger, hvor det i andelsboligforeninger oftest forholder sig sådan, at det kun er den indvendige vedligeholdelse af vinduerne, som er andelshavernes ansvar. Derfor er der ofte en større interesse i løbende vedligeholdelse af vinduer i andelsboligforeninger.

Men der er altså ikke forskel på en vedligeholdelsesplan til andelsboligforeninger og ejerforeninger.

Kunne du tænke dig at høre mere om vedligeholdelsesplaner, hvem vi er og hvad vi kan gøre for jer?

Så skal du være meget velkommen til at kontakte os:

Ring på telefon 3393 1550

Telefontid 9-16 alle hverdage

 

Send os en mail

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/SSe video
Daniel Andersen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Daniel Andersen

Kundeservice