Få en vedligeholdelsesplan inkl. tilstandsrapport

Når I bestiller jeres vedligeholdelsesplan fra Vedligeholdelsesplan.dk, er den inklusiv tilstandsrapport (også kaldt tilstandsvurdering).


En vedligeholdelsesplan kan være alt fra et par siders skriv om, hvordan I holder kælderen tør og gården ren til en gennemført rapport, der både angiver tilstanden på ejendommen og samtidig angiver en plan for, hvordan ejendommen kommer op på et godt niveau, og hvor meget det vil koste.


Når vi laver jeres tilstandsrapport og deraf en vedligeholdelsesplan, udarbejdes den af en byggeteknisk rådgiver. Rapporten gennemgår tilstanden på alle ejendommens større bygningsdele og installationer. På baggrund af vores registreringer, sammenlagt med ejendommens historik og data, kan vi udarbejde en skræddersyet vedligeholdelsesplan til jer.


Læs mere om: Dette indeholder en vedligeholdelsesplan


Vores vedligeholdelsesplaner har en simpel pædagogisk opbygning, som gør det let at holde overblikket for bestyrelsesmedlemmerne i din andels- eller ejerboligforening. Mens opbygningen er fast, så tager vores vedligeholdelsesplaner altid udgangspunkt i den unikke ejendom, planen er lavet til. Vi laver specifikke beskrivelser til det løbende vedligeholdelsesarbejde ud fra tilstandsrapporten, som vi laver på baggrund af en visuel gennemgang af jeres ejendom.


Det hele opsummeres i et 10-års budget med prioriteringer og beløb, samt med konkrette forslag til, hvordan I bedst takler de mest presserende opgaver.

Vi er med jer – også efter levering!

Efter I har modtaget jeres færdige vedligeholdelsesplan, ved I nu, hvad tilstanden er, hvad der skal udføres, og i hvilken rækkefølge. Og skal I efterfølgende bruge hjælp til at håndtere vedligeholdelsesopgaverne eller en renovering, så vil vi meget gerne hjælpe jer videre.


Læs mere om: SCHØDT er jeres byggerådgiver i København


Hos SCHØDT har vi 20 års erfaring med byggeteknisk rådgivning for andelsboligforeninger og ejerforeninger. Gennem tiden har vi rådgivet i forbindelse med stort set alle typer af renoveringsprojekter. Herunder specialiserer vi os blandt andet i:


  • Tagrenoveringer
  • Facaderenoveringer
  • Vinduesrenoveringer / udskiftning
  • Etablering af taglejligheder
  • Opsætning af altaner
  • Byfornyelsesprojekter

Vi følger alle byggesager fra start til slut og sætter en stor ære i at være boligforeningernes tillidsfulde rådgiver. Og fremfor alt så prioriterer vi tryghed, ærlighed og god kommunikation højt.

Start med en tilstandsrapport og en vedligeholdelsesplan

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan inkl. tilstandsrapport med få klik. Det tager kun ét minut at udfylde vores formular, og I vil indenfor 3 hverdage modtage tilbuddet.


Få et gratis tilbud

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/SSe video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør