SCHØDT siger farvel til vedligeholdelsesplan i Excel

Hos SCHØDT har vi den holdning, at det skal være slut med vedligeholdelsesplaner i Excel og indforstået håndværkersnak. Vores vedligeholdelsesplaner er udviklet med et mindset om, at brugervenlighed er alfa og omega. Vores formål er at ruste jer på til at kunne vedligeholde jeres ejendom helt uden faglige forudsætninger. Helt enkelt.

Den traditionelle vedligeholdelsesplan i Excel

Vedligeholdelsesplaner findes i mange størrelser og formater, og traditionelt set udarbejdes en vedligeholdelsesplan i Excel og Word. Det er sjældent hverken synderlig kønt eller brugervenligt.


Der er som sådan ikke regler for, hvordan en vedligeholdelsesplan skal se ud. Og der er ligeledes heller ikke regler for, hvad den skal indholde. Der kan derfor også være stor forskel på kvaliteten af en vedligeholdelsesplan, da den kan spænde fra et par siders skriv om ejendommens tilstand til en grundig gennemarbejdet rapport opdelt på bygningsdelskort med gode beskrivelser af omfang og med prisoverslag på opgaverne m.m.


Så det har vi gjort op med og lavet markedets mest brugervenlige vedligeholdelsesplan bygget på 20 års byggeteknisk erfaring og med nutidens teknologiske muligheder. Vi laver stadig vores vedligeholdelsesplaner på baggrund af en byggeteknisk gennemgang af ejendommen med registrering og tilstandsvurderinger. Der hvor vi skiller os særligt ud, er vores vedligeholdelsesplaners brugervenlighed og hele tilgangen til, at den skal være intuitiv og nem at forstå – selv for folk der ikke forstår sig på byggeteknik og ejendomsvedligehold.

Den moderne vedligeholdelsesplan

Med en vedligeholdelsesplan fra SCHØDT får I altså en brugervenlig rapport i et overskueligt design, som både gør det let at forstå vedligeholdet på ejendommen og let at håndtere det. Vi tager altid udgangspunkt i den specifikke ejendom, vedligeholdelsesplanen er lavet til, så den afspejler den unikke situation, og så den rent faktisk kan bruges til noget.


Vi sender jeres vedligeholdelsesplan i PDF format, mens I samtidig får mulighed for at holde overblik over vedligeholdet i online platformen Upsite. Her er den altid tilgængelig, og man får som bestyrelsesmedlem rettigheder til aktivere vedligeholdelsesplanen, så den bliver et dynamisk værktøj. Herefter vil I let kunne tilgå jeres planlagte drift- og vedligeholdelsesopgaver.


Se et eksempel på vores vedligeholdelsesplan


I Upsite bliver det let at vedligeholde jeres ejendom systematisk ved mindst mulige indsats, da vi ved at sætte strøm til jeres vedligeholdelsesplan sørger for, at I bliver påmindet, hver gang I skal tage stilling til noget. Vi står også til rådighed, hvis I ønsker hjælp til at komme videre.


Læs mere om Upsite


Vil du gerne høre mere om vores vedligeholdelsesplaner eller Upsite?

Ring på telefon 3393 1550

Telefontid 9-16 alle hverdage


Du kan også få et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan med fast pris til jeres ejendom med, før du surfer videre. Det tager kun ét minut at udfylde vores formular.


Få et gratis tilbud

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/SSe video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør