MinEjendom siger farvel til vedligeholdelsesplan i Excel

Hos MinEjendom har vi den holdning, at det skal være slut med vedligeholdelsesplaner i Excel og indforstået håndværkersnak. Ved at bruge MinEjendom appen kan I vedligeholde jeres ejendom helt uden faglige forudsætninger. Helt enkelt.

Den traditionelle vedligeholdelsesplan i Excel

Traditionelt udarbejdes en vedligeholdelsesplan i Excel og Word. Det er sjældent hverken synderlig kønt eller brugervenligt. Så det har vi ændret på.

 

Vedligeholdelsesplaner findes i mange formater, og der kan være stor forskel på kvaliteten. Der er som sådan ikke regler for hvordan en vedligeholdelsesplan skal se ud. Og der er ligeledes heller ikke regler for, hvad den skal indholde. Den kan derfor spænde fra et par siders skriv om ejendommen til en grundig gennemarbejdet rapport opdelt på bygningsdelskort med gode beskrivelser af omfang og med prisoverslag på opgaverne m.m.

Den moderne vedligeholdelsesplan

Med en vedligeholdelsesplan fra MinEjendom får I en brugervenlig rapport i et flot design, som både gør det let at forstå vedligeholdet på ejendommen og let at håndtere det. Vi tager altid udgangspunkt i jeres specifikke ejendom, så den afspejler jeres unikke case og den rent faktisk kan bruges til noget.

 

Vi sender jer vedligeholdelsesplanen i PDF format, mens I samtidig får mulighed for at se jeres vedligeholdelsesplan i MinEjendom appen. Her er den altid tilgængelig, og man kan som bestyrelsesmedlem få rettigheder til aktivere vedligeholdelsesplanen, så den bliver et dynamisk værktøj. Herefter vil I let kunne tilgå jeres planlagte drift- og vedligeholdelsesopgaver. Og hvis I ønsker det, kan I med få klik indhente håndværkertilbud på jeres byggeopgaver gennem vores netværk af validerede håndværkere.

 

Se et eksempel på vores vedligeholdelsesplan

 

MinEjendom appen gør det let at vedligeholde jeres ejendom systematisk ved mindst mulige indsats, da vi ved at sætte strøm til jeres vedligeholdelsesplan sørger for, at I bliver påmindet, hver gang I skal tage stilling til noget. Vi står også til rådighed, hvis I ønsker hjælp til at komme videre.

 

Læs mere om MinEjendom

 

Vil du gerne høre mere om vores vedligeholdelsesplaner eller MinEjendom?

Ring på telefon 2799 9000

Telefontid 9-16 alle hverdage

 

Du kan også få et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan med fast pris til jeres ejendom med, før du surfer videre. Det tager kun 2 minutter at udfylde vores formular.

 

Få et gratis tilbud

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

Vi dækker hele Danmark

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

IndehaverSe video
 
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Daniel Andersen

Kundeservice

Tlf. 2799 9000 Send en mail

Vi bruger cookies på denne side. Læs mere