Hvad koster en vedligeholdelsesplan?

Prisen på en vedligeholdelsesplan afhænger som udgangspunkt af størrelsen på jeres ejendom og antallet af opgange. Det er derfor ikke til at sige helt præcist på forhånd, hvor meget en vedligeholdelsesplan vil koste til netop jeres ejendom. Det er tilgengæld noget, vi hurtigt kan finde ud af!

Find ud af prisen på en vedligeholdelsesplan

Det tager kun ét minut at udfylde vores formular, og du vil indenfor tre hverdage modtage et gratis og uforpligtende tilbud med fast pris på en vedligeholdelsesplan til jeres ejendom.


Få et gratis tilbud


Med en vedligeholdelsesplan fra SCHØDT får I en brugervenlig plan i PDF, og vi opretter gratis vedligeholdelsesplanen i MinEjendom. Her kan I administrere jeres vedligehold digitalt, kommunikere med ejendommens beboere og indhente tilbud på byggeopgaver m.v.


Læs mere om MinEjendom

Generelt om prisen på en vedligeholdelsesplan

Udbuddet af vedligeholdelsesplaner er i dag stort og udsat for hård priskonkurrence. Desværre ses det, at mange leverandører tilbyder vedligeholdelsesplaner til priser, som ofte ikke står mål med indsats og kvalitet. Det betyder, at de er afhængige af, at pengene skal hentes ind andre steder fra.


Det kan for eksempel være fordi, at de søger at få en fod indenfor i forhold til at få adgang til efterfølgende byggeopgaver. Vi anbefaler derfor at være opmærksom på dette, når I sammenligner tilbud.


Læs mere om hvad du skal være opmærksom på ved køb af en vedligeholdelsesplan


Søger du en vedligeholdelsesplan, som I kan bruge praktisk i driften af jeres ejendom? Så kan det være en god idé at vælge en plan der koster “lidt mere”. Der kan nemlig være stor forskel på format og kvalitet på de forskellige leverandørers vedligeholdelsesplaner. Det kan derfor også være en god idé at få tilsendt eksempler på vedligeholdelsesplaner inden bestilling. På den måde kan du hurtigt finde den rette balance mellem pris og kvalitet.


Se et eksempel på vores vedligeholdelsesplan


De ekstra penge brugt på en vedligeholdelsesplan kan hurtigt tjene sig hjem på sigt ved at få lavet en ordentlig plan for ejendommen. Vi henviser til at tage to klassiske udtryk til råds i processen:


  1. Gå ikke altid med det første og det bedste
  2. Hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det det nok
  3. Få jeres vedligeholdelsesplan lavet af SCHØDT

Ja okay, der sneg sig vist et tredje råd ind.


Kunne du tænke dig at høre lidt mere om, hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde?

Ring på telefon 3393 1550

Telefontid 9-16 alle hverdage


Send os en mail

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/SSe video
Daniel Andersen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Daniel Andersen

Kundeservice