Hvorfor er drift og vedligehold vigtigt?

At have systematisk styr på ejendommens drift og vedligehold falder ikke i kategori med ting, som vi kalder nice to have. Nej, det er need to have! Men hvorfor er det så det?


Det er der rigtig mange grunde til. Primært fordi at hensigtsmæssig drift og vedligehold kan forlænge levetiden for jeres ejendom. Fordi at overblik giver jer tryghed. Og fordi det er billigere at forebygge end at renovere. Ved at forbedre driften med en fokuseret og strategisk tilgang, kan I sikre, at totaløkonomien i ejendommen er så god som mulig. Det behøver ikke en gang være besværligt. For I kan bare lade MinEjendom tage vare om det for jer.


Lær MinEjendom at kende


God drift og vedligehold starter ofte ved, at I få lavet en vedligeholdelsesplan. Den giver jer først og fremmest et godt overblik over ejendommens tilstand fra kælder til tag. Og så får I i vedligeholdelsesplanen også lagt et realistisk og prioriteret budget for jeres fremtidige drift- og vedligeholdelsesopgaver for de næste 10 år frem.

Drift og vedligehold i andelsboligforeninger og ejerforeninger

Hos SCHØDT mener vi, at systematisk drift og vedligehold er need to have i andelsboligforeninger og ejerforening. Vi mener faktisk, at god ejendomsdrift bør være ligeså naturligt som at børste tænder, hvilket muligvis er en mærkelig sammenligning… Og dog! Fordi det er lidt samme koncept, når vi anbefaler, at I vedligeholder jeres ejendom regelmæssigt, da I på den måde forebygger at store skader opstår pludseligt. Ligesom at man går til tandlægen en gang eller to om året for at undgå at hele gebisset pludselig skal skiftes ud.


Hos SCHØDT har vi 20 års erfaring med drift og vedligehold, som tegner et klart billede af, at man bør vedligeholde ejendomme løbende.


Kontakt os allerede i dag på telefon 3393 1550 og hør mere.


Eller få et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan med det samme – det tager ét minut at udfylde formularen. Så er I allerede godt på vej til at have god drift og vedligeholdelse i jeres ejendom.


Få et gratis tilbud

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/SSe video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør