20 års erfaring

Når I bestiller en vedligeholdelsesplan på Vedligeholdelsesplan.dk eller via MinEjendom udarbejdes planen af SCHØDT. Vi er en velkonsolideret byggerådgivervirksomhed, som har mere end 20 års erfaring med udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner og tilstandsvurderinger. Herudover har SCHØDT en lang referenceliste med renoveringsopgaver og projektstyring for andels- og ejerboligforeninger. Og vi har med stor sandsynlighed før løst en opgave der ligner jeres. Men i sidste ende handler det jo ikke om hvad vi har lavet for andre, men i stedet om hvad vi kan hjælpe jer med. Vi tager altid udgangspunkt i jeres ejendom og har fokus på at imødekomme jeres behov og ønsker.

Vi gør vedligehold let og overskueligt

At vælge rådgiver til en vedligeholdelsesplan er ofte et valg om samarbejde mange år frem i tiden. Og hvordan gør man lige med alle de opgaver, som planen viser? Hos SCHØDT har vi den rette erfaring i at hjælpe andels- og ejerboligforeninger igang med deres vedligehold og renoveringer. Vi har ydermere også udviklet platformen MinEjendom, som gør det endnu lettere for foreninger at holde styr på vedligeholdet systematisk. Så kan I tage de rette beslutninger på de rigtige tidspunkter. På den måde sparer i både tid, penge og besvær. Vores mission er at gøre jeres vedlighold så let og overskueligt som muligt, så I kan bruge jeres tid mere effektivt. Helt enkelt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Det tager kun 2 minutter at udfylde vores formular og du vil indenfor 3 hverdage modtage et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan.
 
Få et gratis tilbud

 

Ønsker du at læse lidt videre før du indhenter et tilbud? Så se eventuelt denne artikel nedenfor – den tager kun et lille minut at læse.

 

Læs mere om fordelene ved planlagt vedlighold her


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

Hvilken ejendom skal vi lave tilbud til?

Vi dækker hele Danmark

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

IndehaverSe video
 
Har du spørgsmål eller brug for introduktion til MinEjendom? Så tøv endelige ikke med at ringe eller skrive til mig.

Daniel Andersen

Kundeservice

Tlf. 2799 9000 Send en mail

Vi bruger cookies på denne side. Læs mere