20 års erfaring

Når I bestiller en vedligeholdelsesplan på Vedligeholdelsesplan.dk eller via MinEjendom, udarbejdes planen af SCHØDT A/S.


SCHØDT er en velkonsolideret byggerådgivervirksomhed, som har mere end 20 års erfaring med udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner og tilstandsvurderinger. Herudover har SCHØDT en lang referenceliste med renoveringsopgaver og projektstyring for andels- og ejerboligforeninger.


SCHØDT tager altid udgangspunkt i hver enkelte forenings unikke ejendom og situation, og har fokus på at imødekomme de specifikke behov og ønsker, der er.


Deraf har vi også et skarpt fokus på den efterfølgende prioritering af budgetposterne i vores vedligeholdelsesplaner, hvor vi går meget op i at få lagt bygge- og vedligeholdelsesopgaverne, så de stemmer overens med økonomi og ambitioner hos den givne andels- eller ejerboligforening. Det er med til at sørge for, at bestyrelsesmedlemmerne i foreningen er klædt bedst muligt på til at håndtere vedligeholdet på deres ejendom.

Vi gør vedligehold let og overskueligt

At vælge rådgiver til en vedligeholdelsesplan kan være et valg om et samarbejde flere år frem i tiden. Det er derfor vigtigt, at man vælger den rette.


Hvor mange leverandører siger “tak for denne gang”, hvis der ikke er en større renoveringsopgave på baggrund af den udførte vedligeholdelsesplan, der giver vi ikke slip på vores kunder. Fordi hvordan gør man lige med alle de opgaver, som ens vedligeholdelsesplan angiver?


Det kan hurtigt virke mere uoverskueligt efter, at man har modtaget sin ejendoms vedligeholdelsesplan, end det var før, den blev lavet, hvis ikke man får en god introduktion til at bruge den.


Hos SCHØDT og MinEjendom i mellem har vi den rette erfaring til at hjælpe vores kunder med at tage hånd om deres vedligehold og renoveringer. Vi hjælper med rådgivning om håndtering af alt fra de helt store bygge- og renoveringsopgaver, hvor vi kan bistå som jeres bygherrerådgiver, men kan samtidig også hjælpe med de mindre vedligeholdelsesposter, hvor man i mange tilfælde måske blot har brug for en god gammeldags anbefaling til valg af en dygtig fagmand.


Vi har i den forbindelse også udviklet platformen MinEjendom, som gør det let for bestyrelsen i din andels- eller ejerboligforening at holde styr på ejendommens drift og vedligehold. Med MinEjendom er I altid opdateret og har et godt overblik. Så kan I tage de rigtige beslutninger på de rette tidspunkter. På den måde sparer I både tid, penge og besvær.


Missionen er at gøre jeres boligforeningsliv så let og overskueligt som muligt, så I kan bruge jeres tid mere effektivt. Helt enkelt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Det tager kun 2 minutter at udfylde vores formular, og du vil indenfor 3 hverdage modtage et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan.


Få et gratis tilbud


Er du i tvivl om, hvad en vedligeholdelsesplan indeholder, hvordan den ser ud, og om det er noget din forening skal have?


Her kan du se et eksempel på vores vedligeholdelsesplaner


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

Vi dækker hele Danmark

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

IndehaverSe video
 
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Daniel Andersen

Kundeservice

Tlf. 2799 9000 Send en mail

Vi bruger cookies på denne side. Læs mere