Har du brug for et håndværkertilbud?

Hos Minejendom kan I bestille håndværkertilbud til jeres byggeopgave. Vi kalder det validerede tilbud, fordi vi lægger et stort arbejde i at specificere opgaverne, der skal prissættes.

 

Det gør vi på baggrund af en indledende samtale med kunden om opgavens specifikke kriterier og dernæst en screening. Eller alternativt ved at I allerede har en vedligeholdelsesplan i MinEjendom appen, og vi derved kender opgavens omfang.

 

Hos MinEjendom gør vi det professionelt og trygt – og samtidig helt enkelt.

Vi validerer både tilbud og håndværker

Når I får MinEjendom til at indhente et håndværkertilbud til jeres byggeopgave, så validerer vi både tilbuddet og håndværkerne. Med andre ord så gennemgår vi, at tilbuddet er realistisk, at rammerne er fornuftige, og at prisen er rigtig.

 

På baggrund af vores tidligere samarbejdserfaringer med firmaerne, et grundigt regnskabstjek og løbende undersøgelser af hvorvidt vores videreformidlede opgaver løses tilfredsstillende, sørger vi for at alt forløber professionelt. Og skulle der mod forventningerne opstå uoverensstemmelser i forløbet, så står vi på mål for jer. På den måde kan I være trygge gennem hele forløbet og samtidig spare tid og besvær.

 

Kontakt os for en gratis og uforpligtende samtale:

Ring på telefon 2799 9000

Telefontid 9-16 alle hverdage

 

Send os en mail

 

Læse mere om vores kartotek af validerede håndværkere

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/SSe video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør