Fordele ved planlagt vedligehold

Der er mange fordele ved at planlægge sin ejendoms vedligehold. I får sikkerhed for at bygninger og tekniske installationer virker efter hensigten, mens I samtidig sparer penge, da vedligeholdet forlænger ejendommens levetid betragteligt. Dette gavner både ejendommens såvel som den enkelte boligejers økonomi. Med planlagt vedligeholdelse af jeres ejendom minimerer I nemlig risikoen for pludselig at stå med store forudsete udgifter. Og dét er ikke sjovt!

 

Hos SCHØDT har vi den holdning, at det er bedre at forebygge end at helbrede. Derfor har vi intensiveret indsatsen for planlagt vedligeholdelse af ejendomme og har udviklet produkter, der gør det lettere for andels- og ejerboligforeninger at sætte vedligeholdet i system. Vi følger nutidens tendenser og udvikler løbende på at gøre det så let og overskueligt som muligt for jer som ejendomsejere at sikre jeres ejendoms tilstand og økonomi. Dette starter oftest ved planlagt vedligehold.

Hvordan kommer vi igang med planlagt vedligehold?

Planlagt vedligehold omfatter alt lige fra bygningsregistrering, tilstandsvurdering, planlægning, prioritering, budgettering, ressourcestyring, konkret udførelse af arbejderne, rapportering, evaluering og opfølgning og og og… nu kan du måske ikke trække vejret længere. Vi anbefaler derfor, at I kommer igang med at planlægge jeres vedligehold allerede i dag. Og det starter ved, at I får lavet en professionel vedligeholdelsesplan. Så er I hurtigt på rette vej.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Det tager kun 2 minutter at udfylde vores formular og du vil indenfor 3 hverdage modtage et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan.


Få et gratis tilbud

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/S



Se video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør