MinEjendom har gjort det nemt at finde håndværkere

At finde håndværkere er ikke altid let. Nej, det kan faktisk være en sand hovedpine, når man skal ud og investere mange penge i at få noget fikset. Men det har MinEjendom ændret på.

Der er notorisk mange skrækhistorier om håndværkere, der ikke leverede færdigt arbejde til den normerede tid. Historier om uprofessionel håndtering og dårligt håndværk. Eller om håndværkere der gav prisoverslag på en byggeopgave, som slet ikke stemte overens med den endelig faktura.

Sådanne historier har med tiden medført, at mange er utrygge, når de står overfor en større byggeopgave og skal ud og finde validerede håndværkere. Og det forstår vi godt.

Hos MinEjendom har vi derfor gennem vores mange års erfaringer opbygget et godt netværk med troværdige og dygtige håndværkerfirmaer, som er til stole på. Håndværkerfirmaer som leverer hver gang. Håndværkerfirmaer som vi kan stå inde for.

Et godt og trygt forløb med at finde håndværkere

Vi kan hjælpe jer med at vurdere, om I har at gøre med et godt eller skidt håndværkerfirmaer. For vi kender de fleste. Så hvis I står overfor at skulle finde håndværkere, kan I med fordel spørge, om vi kender nogle gode håndværkerfirmaer. I kan også spørge om vores erfaringer med et konkret firma eller flere, hvis I allerede har indsamlet forskellige tilbud og blot mangler at tage det endelige valg.

Uanset jeres situation vil vi gerne hjælpe jer.

Er der tale om en større byggeopgave, så tilbyder vi også at sammensætte et håndværkerteam for jer. Vi vurderer jeres konkrete situation og på baggrund af opgavens omfang, vælger vi firmaer. Så kan I komme godt og trygt videre i forløbet.

Tror du, at vi måske kan hjælpe jer? Så skal du være meget velkommen til at kontakte os – det er helt gratis og uforpligtende!

Ring på telefon 2799 9000

Telefontid 9-16 alle hverdage

 

Send os en mail

←  Tilbage til artikeloversigt

Få gratis tilbud på vedligeholdelsesplan

Vi har gjort det let for din andelsboligforening eller ejerboligforening at få et gratis og uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner. Hvis I gerne vil i gang med at sikre jeres ejendoms fremtid kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan her:

» Udover at det er en rigtig god idé at have en vedligeholdelsesplan på sin ejendom, så er det vigtigt at vedligeholdelsesplanen er i god kvalitet og pædagogisk opbygget, så den rent faktisk kan bruges til noget «


Søren Schødt

Indehaver, SCHØDT A/S



Se video
Cecilie Christensen er kundeservice kontakt hos SCHØDT A/S og Vedligeholdelsesplan.dk
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig

Cecilie Christensen

Bygningskonstruktør